Wat we doen

Pleisterwerken voor muren en plafonds

Is je woning, winkel of kantoor toe aan een nieuwe bepleistering? Is je nieuwbouw klaar voor pleisterwerk? Wij bezorgen je muren, plafonds en gewelven een zorgvuldig afgewerkte bepleistering.

We brengen dit machinaal aan met een spuitpleister. Deze techniek gaat een stuk sneller dan een manuele uitvoering en door onze jaren ervaring en knowhow kan je rekenen op een foutloos resultaat. Na de bepleistering schuren wij de muren en plafonds egaal glad zodat ze klaar staan voor verdere afwerking. Ook alle hoeken en kanten rond deuren en ramen werken we met de nodige precisie en aandacht af.

Valse plafonds, vervaardigd uit Gyplat of Stucanet stucplaten, voorzien we vlot van een egale pleisterlaag. Ook voor het bepleisteren van schuine constructies zoals zolderplafonds en de onderzijde van trappen, of het manueel bezetten van kleine ruimtes en renovaties, kan je bij ons aankloppen.

Pleisterwerk herstellen

Heb je nieuwe deuren, ramen of Velux dakvensters geïnstalleerd en is hierbij het pleisterwerk beschadigd? Werd een binnenmuur doorbroken en een nieuwe doorgang gemaakt? Of heb je recentelijk grote vochtproblemen opgelost en moet het binnenpleisterwerk hersteld worden?

Onherroepelijke schade aan pleisterwerk komt veelvuldig veel. Pleister is nu eenmaal poreus van aard en niet goed bestand tegen plotse spanningen en vocht. Overweeg dus zeker om grotere beschadigingen door een vakman te laten herstellen.

Zeker wanneer er stukken pleister ontbreken, grote scheuren en breuken te zien zijn, of hoeken afgebroken zijn. Op die manier ben je verzekerd van een passende oplossing en een kwaliteitsvol en verzorgd eindresultaat.

Cementeren van douches en badkamers

Wij voeren ook het cementeren in binnenruimtes uit. Zo zorgen wij voor waterdichte muren in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of kelders. Zeker op plaatsen waar veel water komt zoals je douche is het aangeraden om de douchewand onder de tegels of mortex te cementeren zodat deze een grotere weerstand heeft tegen vocht. We zorgen voor een correcte uitvoering en perfecte basis voor verdere afwerking.

Pleisteren, pleisterwerk herstellen of cementeren is maatwerk. We gaan steeds eerst bij je langs om de staat van de muren en plafonds, de ondergrond en eventuele schade na te gaan. Vervolgens geven we advies over hoe te werk kunnen gaan en welke kostprijs je mag verwachten.

Interesse? Neem nog vandaag contact met ons op voor een afspraak ter plaatse of vraag een gratis prijsofferte aan.