Over ons

Hoe gaan we voor je te werk?

Contacteer ons en we komen zo snel mogelijk bij je langs om samen de geplande werken na te gaan. We bekijken de mogelijkheden en je wensen, en schatten de werkduur en het nodige budget in. Gezien onze jaren ervaring en kennis kunnen we je een hele strakke timing en kostprijs onmiddellijk ter plaatse of per offerte aanbieden.

Bij een renovatie met bewoning, vragen we je om de toegang tot de muren en het plafond voldoende vrij te maken. We zorgen voor een stevige afdekking van eventuele meubels, vloeren, trappen of nabije doorgangen. Ook in het geval van vloerverwarming in een nieuwbouw kan je rekenen op een volledig afgedekte vloer.

We voeren de werken zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast voor alle bewoners uit en laten de ruimte(s) netjes achter na afwerking. Zowel tijdens de werken als tijdens het droogproces staan we je graag bij met praktisch advies en een antwoord op al je vragen.

Over Frederik Ruysschaert

Als vierde generatie zelfstandig stukadoor, kan je zeggen dat het pleisteren Frederik Ruysschaert in het bloed zit. Door een vakkennis en ervaring van meer dan 25 jaar in het bepleisteren van wanden en plafonds van woningen, kantoren, winkels en horecaruimtes kan je rekenen op een vlotte, correcte uitvoering en onberispelijke afwerking.

Je kan bij Ruysschaert terecht voor kleine, manuele herstellingen tot grotere projecten zoals het bepleisteren van volledige appartementsgebouwen, en dit zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Samen met een vaste ervaren medewerker, voert Frederik Ruyschaert alle cementering en pleisterwerken perfect uit met een hoge kwaliteitsgarantie.

Interesse in onze diensten? Contacteer ons nog vandaag met een korte beschrijving van de ruimte(s) die nood hebben aan bepleistering of cementering en doe een gratis prijsaanvraag.